Natuurlijk is het overweldigende waterpark de plek voor vertier! En ook het nabij gelegen strand zorgt voor veel plezier voor jong en oud. Maar camping Tahiti heeft nog veel meer te bieden. Op camping Tahiti is er voor ieder wat wils en zal niemand zich vervelen! Lees hieronder meer over wat u allemaal kunt beleven op camping Tahiti. 

Camping Tahiti Massage

Zo is er o.a. een animatieteam dat de kinderen weet te vermaken met allerlei leuke acitviteiten. Spelletjes en diverse sporten worden beoefent en de kinderen maken snel vriendjes op de camping. Voor de allerkleinste is er een speciale club. Het animatieteam organiseert ook voor het gehele gezin allerlei leuke optredens. Zo is er iedere avond wel wat te beleven! De sportievelingen komen ook aan hun trek op camping Tahiti. Zo is er een sportveld waar allerlei sporten kunnen worden beoefent. er worden ook allerlei toernooien georganiseert. Er is ook ruimte voor ontspanning op camping Tahiti, want in de Spa komt u zeker tot rust.

De nabije omgeving biedt ook verschillende mogelijkheden voor vertier. Op camping Tahiti worden diverse excursies aangeboden. Wat er te doen is in de nabije omgeving leest u hier.

Activiteiten op camping Tahiti

Speeltuin
Sportterrein
Minigolf Tegen betaling
Tafeltennis
Tennis Tegen betaling
Boogschutten

Recreatie op de camping

Animatieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.): GB / D / I, Periode: 01-05/15-09
Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.), Periode: 18-04/20-09
Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen): NL / GB / D / I
Recreatieruimte
Film-/videovoorstellingen
Speelautomaten
Sauna
Discotheek
Gemeenschappelijke barbecueplaats